ایده های کسب و کار جدید : ۱۰ بهترین ایده برای شروع یک استارت آپ
به دنبال ایده های کسب و کار جدید هستید؟ میخواهید یک کسب و کار راه بیاندازید ولی ایدهی خوبی برای یک استارتآپ ندارید؟ خوب دیگر نگران نباشید. در ادامه بهترین ایده های کسب و کار جدید را با شما در میان میگذارم. مطمئن هستم که این ایدههای کسب و کار جدید ابعاد تازهای به فکرکسب و کاریتان خواهند بخشید.
۱. فناوریهای سبز و پاک
به زودی جهان با کمبود منابع طبیعی مواجه میشود. این امر یک فرصت کسب و کاری بسیار خوب را بهوجود میآورد.
ایدههای کسب و کاری برپایهی فناوریهای سبز و پاک:
- فناوری اطلاعات سبز (Green IT) و بازیافت لوازم الکترونیکی
- کسب و کار پنلهای خورشیدی و سلولهای خورشیدی
- تولید یا داد و ستد دستگاههای الکترونیکی با مصرف بهینهی انرژی
- مشاورهی ساختمانهای سبز
۲. مشاورهی مستقل BYOD (در محل کار، ابزار خودتان را همراه بیاورید)
دنیای فناوری اطلاعات امروز بسیار پویا است. ابزارهای جدید فناوری اطلاعات مانند تبلت، آیپد و عینک گوگل در بازار موجود و در دسترس هستند. بسیاری از افراد به این دستگاهها بهعنوان جایگزینی برای لپتاپ یاد میکنند.
حتی سازمانها نیز میخواهند از این مزیت بهره بگیرند و به کارمندانشان اجازه بدهند تا وسایل خودشان را بیاورند و شرکت بتواند از این طریق در هزینهها صرفهجویی کند ولی نگران مدیریت و امنیت دادهّهایشان هستند.
اگر از دانش فناوری اطلاعات برخوردار هستید، میتوانید کسب و کار خودتان را به عنوان مشاور در زمینهی “در محل کار ابزار خودتان را همراه بیاورید” شروع کنید.
۳. کسب و کار خدماترسانی از راه دور
ایده استارت آپ بعدی ارائهی خدمات از راه دوراست که بر مبنای هزینه استوار است. این ایده چیزی است شبیه به justdial.
کاربر، در سایت Justdial، اطلاعات را بدون هزینه دریافت میکند ولی در اینجا کاربر میتواند برخی وظایف محلی را مانند پرداخت قبوض،کارهای مرتبط با بانک، رزرو بلیت و کارهای دیگر، قرار دهد.
۴. سازندهی اپلیکیشن موبایل
بازار گوشیهای هوشمند سه برابر شدهاست و از این رو نیاز به اپلیکیشن موبایل نیز افزایش یافتهاست. گوگل پلی و اپاستور امروزه به معرفی نیاز ندارند.
هر کسب و کار یا وبسایتی به دنبال فردی برای ایجاد اپلیکیشن موبایل میگردد. اگر در این زمینه تخصص دارید میتوانید از این موقعیت نهایت استفاده را ببرید و یک کسب و کار راه بیاندازید.
۵. وبسایت همسریابی ویدیویی
اگر میخواهید در فضای اینترنت کارآفرینی کنید، این ایده بهدردتان میخورد. شما میتوانید یک سایت همسریابی ویدیویی راهاندازی کنید، افراد در این سایت میتوانند از خودشان ویدیویی ثبت کنند – که هستند، و بهدنبال چهجور آدمی میگردند.
دوستان هم میتوانند ویدیویی ضبط کنند و دربارهی دوستشان صحبت کنند. این قسمت میتواند بخشی از حساب کاربری آنها باشد. همچنین میتوانند ویدیوهایی ارسال کنند و در آن از علایق و سرگرمیهایشان صحبت کنند.
۶. موتور جستجوی شبکههای اجتماعی
موتور جستجوی شبکههای اجتماعی یک ایده کسب و کار بسیار خوب است. این موتور جستجوی شبکههای اجتماعی میتواند اطلاعات اجتماعی دربارهی افراد ارائه دهد، مانند اطلاعات تماس، حساب شخصی آنها، سوابق کیفری و غیره.
دادهها را میتوان از فیسبوک، لینکدین، یا دیگر حسابهای کاربری فعال اینترنتی جمعآوری کرد. شما میتوانید این اطلاعات را به شرکتهایی که برای استخدام، به دنبال این اطلاعات میگردند بفروشید.
۷. فروشگاههای سیار مواد خوراکی
راهاندازی یک فروشگاه سیار مواد خوراکی نیز یک ایدهی بسیار عالی است. مردم همیشه بهدنبال خوراکیهای سالم و خوشمزه میگردند. راهاندازی فروشگاههای زنجیرهای سیار مواد خوراکی یک استارتآپ بسیار خوب خواهد بود.
۸. مشاورهی بهینهسازی انرژی
امروزه، استفادهی بهینه از انرژی یک نیاز ضروری و حیاتی است و بسیار از افراد و سازمانها حاضرند بهای زیادی بابت آن بپردازند. اگر در زمینهی انرژی مهارت دارید و از برق هم سررشته دارید، پس میتوانید کسب و کاری راه بیاندازید و در زمینهی مصرف انرژی مشاوره بدهید.
۹. مبادلهی کتاب یا خدمات آموزشی
راهاندازی یک کسب و کار در زمینهی تبادل کتاب برای دانشجویان مهندسی، پزشکی و کارشناسی ارشد مدیریت کسب و کار (MBA)، یک ایدهی بینظیر است.
همانطور که میدانیم، هزینههای آموزش و تحصیل به شدت افزایش یافتهاست از اینرو دانشجویان از ایدهی مبادلهی کتاب یا اجارهی آن استقبال خواهند کرد. در این ایدهی کسب و کار شما میتوانید کتاب اجاره دهید یا اینکه تقاضای مبادله کنید.
۱۰. انجام امور شخصی – خانوادگی
امروزه بسیاری از افراد حتی برای سادهترین امور هم وقت ندارند، اموری مانند رساندن بچهها از مدرسه به خانه، خرید دارو، هدیه یا لوازم منزل.
شما میتوانید در ازای دریافت پول این کارها را برایشان انجام دهید. در این ایده، رشد شما به این امر بستگی دارد که مشتریانتان شما را به دیگران توصیه کنند، پس خدمات مشتریان و رضایت در این کسب و کار حرف اول را میزند.
ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده – فاطمه بختیاری دزفولی
منبع: moneyexcel